PREȘEDINTELE ROMÂNIEI A CONFERIT MEDALII ȘI ORDINE REPREZENTANȚILOR A.N.C.E.”REGINA MARIA”, CU OCAZIA ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI.

30 noiembrie 2021.

Cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru activitatea de studiere, promovare și păstrare vie a evenimentelor și participanților la Războiul pentru Întregirea Neamului, contribuind la apărarea și perpetuarea memoriei sacrificiului uman dintre 1916-1919, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, prin decret prezidențial, a conferit Medalia Comemorativă ”Centenarul Războiului pentru Întregirea Neamului”, domnului general-maior (r) prof. univ. dr. NEAGOE Visarion, președintele Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria”!

Cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere a serviciilor pe care le-a adus instituției militare, a rezultatelor remarcabile obținute în procesul de instruire, precum și a înaltului profesionalsim dovedit în executarea misiunilor încredințate,  Președintele României, domnul Klaus Iohannis, prin decret prezidențial, a conferit Ordinul ”Virtutea Militară”, în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, domnului general de brigadă (rtr) STOICA Nicolae Petre , președinte de onoare al Asociației Naționale Cultul Erolilor ”Regina Maria”!

Felicitări, Respect și Onoare!

BIROUL EXECUTOV CENTRAL AL ASOCIAȚIEI NAȚIONALE CULTUL EROILOR ”REGINA MARIA ”

This entry was posted in Evenimente. Bookmark the permalink.

Comments are closed.