LUCRĂRILE CONSILIULUI DIRECTOR 2019, LA FINAL

În data de 07.08.2019, s-au desfășurat lucrările Consiliului Director-2019 al Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria”, la sediul Cercului Militar Național.

La eveniment au participat membrii Consiliului Director, președinții filialelor județene ale Asociației și distinși invitați.

Pe durata evenimentului au fost analizate Activitatea Asociației Naționale Cultul Eroilor (acțiuni/evenimente, produse, premii, opere comemorative, publicistică, calitatea vieții personalului, cooperare națională și internațională) și Stadiul statutului de persoană juridică și înscrierea filialelor în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, în perioda 06.06.2018-07.08.2019.

Pe timpul discuțiilor aplicate s-au validat: Planul cu principalele activități, Bugetul de venituri și cheltuieli, Raportul Comisiei de cenzori și Componența Biroului Executiv Central și a Consiliului Director.

La finalul lucrărilor a fost aprobată Hotărârea Consiliului Director, s-au identificat, stabilit și însușit recomandările și prioritățile Asociației pentru  perioada următoare.

.Biroul Executiv Central al Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor „Regina Maria”

This entry was posted in Evenimente. Bookmark the permalink.

Comments are closed.