MANIFESTĂRI DEDICATE SĂRBĂTORIRII ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI, 25 OCTOMBRIE 2022

Pentru cinstirea eroilor și gloria Armatei României, reprezentanții Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria” au participat, cu recunoștință, la festivitățile și acțiunile dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României, 25 octombrie 2022.

Delegaţia Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor ,,Regina Maria” formată din Gl. bg.(rtr.) Grigore BUCIU, col. (rtr.) Ilie SCHIPOR, col. (rtr.) Petru GURĂU și col. (rtr.) Anişoara SATNOIANU au participat la Şedinţa Solemnă organizată de Primăria Sectorului 5,  în care s-a adus un omagiu tuturor eroilor căzuţi pe câmpurile de bătălie în luptele pentru unitatea și independența României.

Gl. bg.(rtr.) Grigore BUCIU, vicepreședinte al Asociației, rostește o alocuțiune dedicată evenimentului.

Col. (rtr.) Ilie SCHIPOR, vicepreședinte al Asociației, evocă jertfa și gloria Armatei României.

Col. (r) Nicolae IVAN, vicepreședinte al Asociației a participat la ceremonia organizată de Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Arma Geniu ,,General Constantin N. Hârjeu“ la Monumentul ”LEUL”!

Col. (rtr.) Petru GURĂU, președintele filialei București a Asociației a participat la ceremonia organizată de Ministerul Apărării Naționale la Monumentul ”EROILOR PATRIEI”.

GLORIE ARMATEI ROMÂNIEI! 

LA MULȚI ANI MILITARILOR ROMÂNI, UNITATE ȘI REUȘITE!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL AL ASOCIAȚIEI NAȚIONALE CULTUL EROILOR ”REGINA MARIA”

This entry was posted in Evenimente. Bookmark the permalink.

Comments are closed.