NOU PARTENERIAT: ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ CULTUL EROILOR „REGINA MARIA” ŞI UNIUNEA ZIARIŞTILOR PROFESIONIŞTI DIN ROMÂNIA

Luni, 18 noiembrie 2019, la sediul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), a fost semnat protocolul de colaborare între Asociația Națională Cultul Eroilor  „Regina Maria” şi Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

Documentul a fost semnat de către domnul General-maior(r) prof. univ. dr. Visarion NEAGOE, președintele Asociației Naţionale Cultul Eroilor „Regina Maria” și de către domnul Dinu Doru GLĂVAN, președintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România,

Cele două organizaţii neguvernamentale îşi propun să coopereze, prin relații și acțiuni constante, în domeniile conexe competențelor proprii, pentru cinstirea memoriei eroilor neamului românesc.

Direcțiile de acțiune sunt: participarea, în măsura posibilităților, la ceremonialurile sfințirii de noi opere comemorative de război, precum și participarea pe bază de reciprocitate la principalele momente din viața și activitatea celor două instituții. De asemenea, se urmărește promovarea reciprocă prin mass-media a acțiunilor comune, în plan intern și internațional, organizarea de activități științifice, sesiuni de comunicări, conferințe, simpozioane, mese rotunde, cu prilejul aniversărilor unor momente importante din istoria României.

Biorul Executiv Central al Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria”.

This entry was posted in Evenimente. Bookmark the permalink.

Comments are closed.