ANIVERSAREA ASOCIAŢIEI ROMÂNE PENTRU PROPAGANDA ŞI ISTORIA AERONAUTICII-A.R.P.I.A.: 95 de ANI!

În data de 30.03.2022, la invitația domnului general de flotilă aeriană (rtr) prof. univ. dr. Ion FUIOREA, președintele Asociaţiei Române pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii – ARPIA, domnul general-maior (r) prof. univ. dr. Visarion NEAGOE, președinte al Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria” și domnul colonel (r) Gheorghe MATEESCU, președinte al Asociației Naționale a Parașutiștilor din România au reprezentat cele două structuri asociative menționate la festivitățile dedicate aniversării Asociaţiei Române Pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii-ARPIA, la  împlinirea a 95 de ani de la înființare  și a 32 de ani de la reluarea activităţilor, după o întrerupere de 25 de ani.

Activitățile s-au desfășurat, într-un cadru înălțător și emoționant, la sediul Palatului Cercului Militar Național, sala de festivități și restaurantul militar, București.

La eveniment au participat reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Aeriene, membrii A.R.P.I.A., domnul general-locotenent (rtr) Neculai BĂHNĂREANU, președintele Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere ”Al. I. CUZA”, reprezentanți ai altor structuri militare asociative, generali, ofițeri, subofițeri și personal civil în activitate, în rezervă și în retragere, aviatori și din armele care compun Forțele Aeriene Române, invitați de marcă.

Cu acest prilej aniversar, distinșii participanți, președinții structurilor asociative din domeniul militar au prezentat omagiile sincere, au reiterat respectul și prețuirea pentru pasiunea, respectarea tradiției și atracția profesională ale cavalerilor aerului și au transmis urări de sănătate, bucurii, împliniri și speranță membrilor A.R.P.I.A.!

 VIAȚĂ LUNGĂ ȘI SUCCES DEPLIN ÎN ÎNDEPLINIREA MISIUNII A.R.P.I.A.!

LA MULȚI ANI  TUTUROR MEMBRILOR A.R.P.I.A.!

CER SENIN!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL AL ASOCIAȚIEI NAȚIONALE CULTUL EROILOR ”REGINA MARIA

This entry was posted in Evenimente. Bookmark the permalink.

Comments are closed.